Ansambluri

Lucrări de montaj în staţiunea balneară poloneză Busko Zdroj. Într-o clădire nouă a unui hotel, cu o mare sală de conferinţe, am montat corpuri de iluminat din cristal şi din sticlă. S-au montat în total 43 de candelabre şi 30 de lămpi de perete. Cel mai mare candelabru a avut diametrul de 180 cm şi o înălţime de aproape 4 metri.


Vă prezentăm un foto-reportaj cu lucrările de montare a candelabrelor în localitatea Žagan din Polonia. În palatul princiar de acolo am montat candelabre în sala de festivităţi, în foaier, în salon şi pe holuri. S-au montat în total 17 de candelabre şi 33 de lămpi de perete. Cele trei candelabre din sala mare aveau dimensiuni de Ø 160 x 180 cm.


Foto-reportaj de la instalarea a 36 de corpuri de iluminat în Berlin, în Villa Calé, viitoare reşedinţă a ambasadei statului Qatar.


Foto-reportaj de la instalarea unor corpuri de iluminat în reşedinţa particulară Sliwniki din Polonia. În sala principală am montat un candelabru mare tip Maria Tereza, cu diametru de peste 2 metri, şi 30 de lămpi de perete. Pe coridoarele palatului am instalat felinare din alamă.


Firma Artcrystal Tomeš a fost aleasă, dintr-un număr mare de producători concurenţi de candelabre din cristal, ca furnizor de candelabre noi pentru renovarea unui castel de lângă un teren de golf din Paris. Am conceput finisajele candelabrelor astfel încât să corespundă perfect, ca dimensiuni şi randament, cu interiorul, asortând şi culorile pandantivelor cu culorile corpurilor de mobilier. Am asigurat şi montajul candelabrelor de către specialiştii noştri, care a dus şi montat toate candelabrele la faţa locului.

Stimate domnule Tomeš,
Vreau să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut ca reşedinţa mea din Paris să fie luminată de candelabrele dumneavoastră. Sunt entuziasmat de modul în care aceste candelabre din cristal luminează în interioarele noastre, accentuând perfect atmosfera întregului spaţiu. Sunt foarte mulţumit de modul în care a decurs colaborarea cu firma dvs. Pot să declar: "Candelabre minunate, servicii perfecte."

Cu stimă, Alex Durand, Paris 

Contact

Headquarters and Showroom:
ArtCrystal Tomes s.r.o.

Palackeho 3145/41 (JBX building)
46604 Jablonec nad Nisou
Czech Republic

Sarka Novakova
sales manager
novakova@artcrystal.cz
+420 739 551 115  
www.artcrystal.cz 

www.facebook.com/artcrystaltomes
www.instagram.com/artcrystaltomes
www.pinterest.com/artcrystalt/boards