Referinţe

Stimată doamnă Mikulášová,
Astăzi am primit cele două candelabre minunate şi atât eu, cât şi soţul, suntem foarte încântaţi. Vă mulţumim din suflet pentru lucrul perfect, pentru ambalarea minuţioasă a candelabrelor şi pentru calitatea excelentă. Este într-adevăr o minunată lucrare cehească!
Suntem foarte mulţumiţi să o să vă recomandăm la toată lumea. Şi cred că nu au fost ultimele corpuri de iluminat pe care le-am cumpărat de la dumneavoastră.
Vă urez un week-end minunat! Cu sinceră cordialitate,
Dana Reimer, Heinsberg, Germania


Bună ziua, Lenka
Suntem bucuroşi să vă facem un compliment.
- corpurile de iluminat ale dvs. sunt foarte frumoase şi excelent fabricate
- totul a decurs perfect pe parcursul soluţionării comenzii
- consultanţă personală, apeluri telefonice, comunicare prin e-mail, toate acestea au fost la cel mai înalt nivel
Vom recomanda cu bucurie firma dvs. şi dacă vom mai avea nevoie de alte corpuri de iluminat cu siguranță că tot de la dvs. le vom cumpăra. Vă mulţumim încă o dată pentru tot.
Thea & Peter Erber, Ottendorf, Austria

Bună ziua,
Candelabrul a ajuns deja de sâmbătă. A fost o surpriză plăcută! Duminică, soţul cu fiul şi-au făcut de lucru cu agăţatul lui. Au confecţionat chiar un cârlig special. Au probat cârligul atârnându-se amândoi de el. Este o minunăţie. Bine am mai ales! Vreau doar să vă mulţumesc pentru tot. Vă urez un Crăciun fericit şi un An Nou plin de sănătate, bucurii şi multe succese în activitatea dvs. 
Eva Basovníková, Ostrava, Republica Cehă

Bună ziua, doamnă Borufková,
Îmi permit să vă trimit câteva fotografii din camera de zi în care am instalat candelabrul de la dvs. Vă mulţumesc încă o dată pentru calitatea muncii, atât a dvs. ca persoană de contact a companiei, cât şi a celor care au fabricat produsul propriu-zis. Candelabrul este o minunăţie, iar asamblarea lui a fost o experienţă neobişnuită şi interesantă - i-am făcut faţă împreună cu soţul şi acum cred că ne-am putea deschide o afacere din asta :-). Vă urez dvs. şi firmei dvs. multe succese şi să aveţi parte de o mulţime de clienţi mulţumiţi, chiar fideli. Prin clienţi fideli înţeleg acei clienţi care sunt atât de mulţumiţi încât nu vor ezita să apeleze din nou la dvs.
O toamnă frumoasă vă doreşte, Jarka Netíková, Nový Poddvorov, Republica Cehă

Bună ziua Lenka,
Candelabrul a ajuns şi este absolut minunat! Mama mea este în al nouălea cer, e absolut încântată... zice că e excepţional. Tata a murit în urmă cu doi ani şi eu am vrut să-i fac un cadou care să-i readucă lumina în viaţă. O să vă trimit o poză când o să pot. Vă mulţumesc mult pentru tot şi la anul o să mai comandăm alte 2 candelabre. Serviciile dvs. sunt ireproşabile.
Vă mulţumesc încă o dată pentru tot, Harriet L., Puissalicon, Franţa

Bună ziua, doamnă Borufková,
Vă mulţumesc mult pentru modul excelent în care aţi soluţionat comanda mea. Corpurile de iluminat au ajuns cu bine şi acum ne bucurăm din plin de splendoarea lor. Sunt absolut minunate .... mulţumesc. Cu siguranţă că voi mai apela la dvs. pentru că mai avem nevoie de câteva corpuri de iluminat.
Cu stimă, Vlasta Hökl, Lubica, Slovacia


Bună ziua doamnă Lenka,
Doresc că vă informez că sâmbătă am primit candelabrele. Sunt foarte frumoase. Au ajuns cu bine şi nu sunt deteriorate pentru că au fost excelent ambalate. Vă mulţumesc frumos pentru serviciile rapide şi profesionale. Vă voi recomanda şi altor prieteni pentru că a fost o plăcere să colaborez cu dvs.
Cu stimă, Halina Dubická, Chelm, Polonia


Stimată domnişoară Borufková,

Am primit ieri candelabrul comandat - este frumos, vă mulţumesc! Acum doar să-l asamblez şi să-l conectez. Dar, încă de la prima vedere, sunt foarte mulţumit de munca excelentă a dvs.
Cu stimă, Wolfgang Neuber, Trebbin, Germania

Stimate domnule Tomeš,
Profit de această ocazie pentru a vă trimite un feedback pozitiv privind achiziţionarea on-line a unui ceas de perete. Trebuie să recunosc că am ezitat să comand prin intermediul unui site web necunoscut, de peste ocean. Cu toate acestea, datorită excelentului suport oferit de domnişoara Borufková, mi-am dat seama foarte repede că este vorba despre un magazin on-line serios şi meticulos. Domnişoara m-a ajutat cu comanda, mi-a răspuns prompt (chiar instantaneu) la toate întrebările şi a fost foarte amabilă. Un suport pentru clienţi de nota zece!
Ceasul comandat a fost ambalat foarte minuţios şi a ajuns într-o stare ireproşabilă. Chiar că este o lucrare frumoasă şi eu sunt bucuroasă să-l am pe peretele din camera de zi.
Vă mulţumesc pentru acest produs de calitate, pentru serviciile excelente şi pentru experienţa plăcută cu achiziţionarea on-line.
Cu prietenie, Dorothy Z., Gurnee, Illinois, USA

Bună ziua,
Vă mulţumim pentru efortul extenuant depus. Atât candelabrul, cât şi lămpile de perete plus garniturile, au depăşit aşteptările noastre. Suntem peste măsură de mulţumiţi. Şi suntem bucuroşi de o colaborare viitoare. Vă urăm să aveţi mulţi clienţi mulţumiţi, aşa cum suntem şi noi.
Jana şi Jiří Vojáčkovi, Praga, Republica Cehă


Bună ziua Lenka,

Am primit astăzi candelabrul! A fost super rapid !!! Mulţumesc pentru ambalajul frumos; totul este într-o stare perfectă! Admir frumuseţea acestui candelabru! Îl iubesc !!!
Mulţumesc încă o dată şi de abia aştept să mai cumpăr şi altceva de la dvs.!
Cu stimă, Helen Cheung, Singapore

Bună ziua,
Am primit candelabrul în regulă şi acum este suspendat pe tavanul din camera de zi a noastră. Chiar că este o piesă frumoasă, care vine perfect în încăpere. Eu, împreună cu soţul, suntem foarte mulţumiţi modul în care totul a decurs, de la comandă până la livrare şi cu siguranță că vă vom recomanda şi altora.
Cu deosebită consideraţie, Dr. Christina Graeven, Feffernitz, Austria

Stimate domnule Tomeš,
Vă confirm prin aceasta că am primit candelabrele comandate şi că acestea sunt OK. Vă mulţumesc mult pentru colaborarea excelentă.
Cu stimă, Ryszard Sznajder, Warszawa, Polonia

Bună ziua doamnă Borufková,
Vineri ne-a fost livrat produsul de la dvs. A ajuns în regulă şi este minunat. Vă mulţumesc pentru modul profesional şi plăcut în care aţi abordat totul.
cu stimă, Renata Sobkuliaková, Bratislava, Slovacia

Bună ziua,
Doresc să vă comunic că aseară am primit candelabrele. Au ajuns cu bine, acum ne-am apucat să le asamblăm şi ne-am dat seama cât de frumoase sunt piesele individuale.
Vă mulţumesc pentru tot şi vă asigur că a fost o plăcere să colaborez cu dvs. Încă o dată, mulţumesc.
Joanne Mifsud, Mqabba, Malta

Contact 

Headquarters and Showroom:
ArtCrystal Tomes s.r.o.

Palackeho 3145/41 (JBX building)
46604 Jablonec nad Nisou
Czech Republic

Sarka Novakova
sales manager
novakova@artcrystal.cz
+420 739 551 115  
www.artcrystal.cz

www.facebook.com/artcrystaltomes
www.instagram.com/artcrystaltomes
www.pinterest.com/artcrystalt/boards