Cum de a alege candelabru


Gama noastră bogată de produse permite crearea unor ambianțe plăcute acasă, în companii, în clădiri reprezentative, în teatre, în hoteluri, la recepții, în biserici. Lumina din sursă artificială ar îndeplini cerințele tehnice și estetice.

Cerințe tehnice

intensitatea luminii, culoarea luminii, stabilitatea luminii.

Cerințe estetice

V-ați concentra pe materialele predominante din încăpere, pe efectul dorit al luminii, pe scopul și amplasarea corpului de iluminat. Culorile joacă un rol foarte important în interiorul bine luminat. Lumina și umbra pot separa zona de lucru de spațiul de relaxare. Nu uitați să fiți atenți la oglinzi sau la zonele lucioase ale mobilierului care reflectă lumina.


Cum să alegeți dimensiunea potrivită a candelabrului?

Vă recomandăm următorul calcul pentru început.

Dacă aveți o cameră cu dimensiunile 3,5 x 4,5 metri, vă recomandăm candelabrul cu lățimea de aproximativ 70 cm. Vă sfătuim un candelabru mai mic dacă aveți prea multă mobilă în cameră. Pe de altă parte, vă sfătuim dimensiuni mai mari ale candelabrului dacă camera dumneavoastră este mai degrabă aerisită și deschisă.

Puteți alege un candelabru mai mare sau cantități mai mari de corpuri de iluminat cu o dimensiune mai mare a camerei. De exemplu - un candelabru central, două lămpi de perete și o lampă de podea. Dacă sunt în același stil, acestea vor decora excelent interiorul dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți - cu cât înălțimea tavanului este mai mare, cu atât candelabrul pare a fi mai mic. De aceea vă recomandăm să cumpărați lanțul de agățat mai lung - dacă aveți un tavan mai înalt.

În partea opusă - dacă aveți tavanul jos, nu uitați că este necesar pentru a vă va fi posibil să puteți trece pe sub candelabru. În acest caz, vă putem oferi un lanț de suspendare mai scurt.


Cum să alegeți numărul potrivit de brațe?

Câte brațe de candelabru ar trebui să aleg? Avem experiența că pentru camerele mai mici sunt potrivite candelabre cu 6-8 brațe. Pentru acestea vă recomandăm să folosiți becuri de 40W. Aceste becuri vor ilumina mai mult corpul de iluminat și componentele de cristal vor lumina mai mult camera dumneavoastră. Dacă veți alege candelabru cu 12 sau mai multe brațe, ați putea lua în considerare utilizarea becurilor de 35W. Depinde de dumneavoastră. Dacă vă plac diferitele intensități de iluminare, este posibil să folosiți regulatorul de iluminare.La ce înălțime ar trebui să atârn candelabrul?

Designerii de interioare spun că nu este nimic mai rău decât candelabrul atârnat prea sus. Candelabrul ar trebui să fie atârnat la o înălțime de cel puțin 190-220 cm, astfel încât persoanele mai înalte să se poată deplasa sub candelabru. Vă recomandăm să atârnați candelabrul la 80 cm deasupra mesei din sufragerie. În sala de dans, înălțimea ar trebui să fie de cel puțin 3 metri.

Candelabrul central nu este suficient

Cea mai recentă tendință este de a combina diverse candelabre cu lămpi - lămpi de podea, lămpi de perete. Pentru diferite activități aveți nevoie de diverse iluminări în camera de zi. Lămpile de consolă se ocupă de iluminatul direct și indirect. Dacă este abajurul lămpii care se rotește, îl puteți focaliza, de exemplu, spre tablou sau mobilier.

Aveți grijă la reflectarea luminii dacă amplasați televizorul sau PC-ul. Vă recomandăm să aprindeți lumina slabă în spatele televizorului din cauza reducerii contrastului.

Vă dorim o selecție reușită a candelabrului.

Vizitați magazinul nostru cu candelabre de cristal originale

Contact

Headquarters and Showroom:
ArtCrystal Tomes s.r.o.

Palackeho 3145/41 (JBX building)
46604 Jablonec nad Nisou
Czech Republic

VAT: CZ04517091

Sarka Novakova
sales manager
novakova@artcrystal.cz
+420 739 551 115