Despre noi

Compania a fost înfiinţată în anul 1989 de către proprietarul acesteia, Bořivoj Tomeš. Firma urmează tradiţia artei sticlarilor cehi şi a fabricării de candelabre din cristal, care datează în Cehia din anul 1724.

Suntem specializaţi în candelabre din cristal, lămpi din alamă şi corpuri de iluminat moderne. Livrăm candelabre din cristal atât pentru case, cât şi pentru hoteluri, clădiri reprezentative, teatre, palate, biserici etc.

Asigurăm servicii complete de echipare, de la proiectare şi fabricare, până la instalarea candelabrelor la client. Pentru producţia noastră tradiţională de corpuri de iluminat utilizăm numai materiale de primă clasă. Pentru lustrele noastre folosim numai pandantive de calitate: Classic, Exclusive, Strass Swarovski, Spectra Swarovski, care sunt fabricate la cele mai moderne maşini de şlefuit. Pentru pandantivele noastre garantăm cea mai înaltă calitate. Pandantivele sunt extrem de lucioase, reflectând aşa-zisul spectru luminos.

Obiectivul firmei noastre este acela de a livra candelabre de cristal care să aducă în casele dumneavoastră frumuseţea cristalului şi bucurie la fiecare aprindere.

Bořivoj Tomeš, proprietarul firmei

Contact

Headquarters and Showroom:
ArtCrystal Tomes s.r.o.

Palackeho 3145/41 (JBX building)
46604 Jablonec nad Nisou
Czech Republic

Sarka Novakova
sales manager
novakova@artcrystal.cz
+420 739 551 115  

www.artcrystal.cz 

www.facebook.com/artcrystaltomes
www.instagram.com/artcrystaltomes
www.pinterest.com/artcrystalt/boards