Dezmințim cele mai frecvente trei mituri despre candelabrele de cristal


Există multe mituri și jumătăți de adevăruri despre candelabrele de cristal. Poți să le deosebești de fapte sau le crezi doar pentru că le-ai auzit de atâtea ori? Haideți să explorăm cele mai frecvente mituri despre candelabrele de cristal și să aflăm cum stau lucrurile cu adevărat.

Mitul nr. 1: Candelabrele de cristal nu se potrivesc cu interioarele moderne

Probabil cel mai răspândit mit despre candelabrele de cristal. Potrivit unor opinii vechi, candelabrele de cristal sunt potrivite doar pentru interioarele tradiționale și nu se potrivesc în casele moderne. Dar acest lucru nu mai este cazul. Producătorii au produs o gamă largă de candelabre diferite, inclusiv modele cu design modern. Candelabrele de cristal se potrivesc chiar și în interioarele cu stil scandinav.


Mitul nr. 2: Un candelabru de cristal este dificil de curățat și se strică dacă îl spălați

Un candelabru de cristal poate fi deteriorat de o curățare necorespunzătoare, dar nu și de spălare în general. Din păcate, un număr mare de oameni folosesc produse de curățare greșite și, uneori, chiar instrumente nepotrivite, atunci când întrețin un candelabru. Pentru întreținerea candelabrelor de cristal se produc detergenți speciali pe bază de amoniac. Acești detergenți pot trata atât părțile din cristal și sticlă, cât și părțile metalice. Trebuie doar să pulverizați produsul pe candelabru și să îl lăsați să acționeze. Praful și murdăria se vor scurge pe țesătura pe care ați pregătit-o sub candelabru Curățarea manuală este apoi necesară doar într-o măsură minimă, reducând riscul de deteriorare a candelabrului.

Dacă folosiți produsele corecte, respectând în același timp instrucțiunile de pe ambalajul produsului, candelabrului dvs. de cristal nu i se va întâmpla nimic în timpul îngrijirii. Acest mit a apărut probabil din cauză că unii proprietari au folosit produse de curățare agresive, unelte nepotrivite (pe cârpă sau pe burete ar fi putut fi praf sau nisip, care ar fi putut zgâria sticla de cristal), sau au dezasamblat candelabrul și i-au înmuiat părțile în apă.


Mitul nr. 3: Candelabrul de cristal emite o lumină slabă și are un consum mare de energie electrică

Un candelabru de cristal este modelat în construcția și designul său pentru a ilumina perfect întreaga încăpere. Lumânările individuale sunt poziționate astfel încât să își arunce lumina în cameră și nimic nu le stă în cale. Eventualele dificultăți apar, cel mai probabil, din cauza alegerii unui candelabru nepotrivit în ceea ce privește tipul de încăpere, dimensiunea acesteia și înălțimea tavanului.

De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la consumul de energie - candelabrul dvs. de cristal poate fi echipat cu becuri LED cu consum redus de energie. Acestea sunt acum imposibil de distins de becurile clasice cu incandescență în ceea ce privește forma lor și lumina pe care o produc. În comparație cu becurile cu halogen de tip mai vechi, vă puteți aștepta la o economie de energie de până la 90% cu tehnologia LED.

acă vedeți sau auziți alte credințe dubioase care circulă în lumea candelabrelor de cristal, scrieți-ne și întrebați-ne! ArtCrystal Tomeș este aici pentru tine. Cu ajutorul tău, putem crea un alt articol pe blog în care să demontăm miturile, jumătățile de adevăr și aberațiile complete și să le facem lumină. Așa cum o fac candelabrele de cristal.

Vizitați magazinul nostru cu candelabre de cristal originale

Contact

Headquarters and Showroom:
ArtCrystal Tomes s.r.o.
Palackeho 3145/41 (JBX building)
46604 Jablonec nad Nisou
Czech Republic

Sarka Novakova
sales manager
novakova@artcrystal.cz
+420 739 551 115