Cum de a curăța cu ușurință un candelabru de cristal?


Dacă interiorul dvs. este decorat cu un candelabru de cristal, acesta merită o curățare bună cel puțin o dată pe an. Doar așa vă puteți bucura pe deplin de strălucirea și frumusețea sa perfectă. Vă sperie ideea de a spăla un candelabru de cristal? Nu disperați. Citiți acest articol pentru sfaturi despre cum să o faceți.

Este dificil să cureți un candelabru în mod corespunzător?

Dacă vă curățați candelabrul o dată pe an, este posibil ca o cârpă uscată sau un ștergar să nu fie de ajuns. Trebuie să îl curățați "umed".

Din fericire, zilele în care trebuia să demontezi candelabrul și să scoți vasele și bolurile individuale au dispărut de mult. În vremurile agitate de astăzi, când timpul este prețios pentru mulți oameni, avem la îndemână un ajutor modern. Acesta este un spray de curățare special conceput special pentru curățarea candelabrelor de cristal.

Așadar, cum procedezi pentru a curăța un candelabru de cristal?

Asigurați-vă că candelabrul este scos din priză, opriți-l și lăsați becurile să se răcească. Deșurubați becurile și sigilați soclurile cu ajutorul, de exemplu, a unor tampoane de bumbac. Întindeți o foaie veche, o față de masă sau un plastic sub candelabru. Pulverizați bine candelabrul cu spray de curățare. Lăsați-l să funcționeze.

Orice murdărie se va dizolva și se va scurge singură, picurând pe foaie. Produsul este, de asemenea, formulat pentru elemente de fixare (nituri și cârlige între garnituri) și piese metalice, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pete inestetice sau alte deteriorări.

După ce detergentul s-a scurs pe foaie, verificați dacă întregul candelabru este uscat și dacă nu există umiditate în soclurile becurilor sau în tava inferioară care acoperă cablurile electrice ale candelabrului. Puteți elimina orice umezeală, de exemplu cu un uscător de păr. Apoi, trebuie doar să înșurubați becurile la loc, să aprindeți luminile și să vă bucurați din nou de candelabrul de cristal frumos și strălucitor.

Ți se pare ușor? Încearcă și convinge-te singur. Și noi folosim produsul. Îl folosim pentru a curăța candelabrele expuse în showroom-ul nostru, unde avem peste 200 de astfel de candelabre. Și nu ne putem imagina să ne descurcăm fără acest produs de curățare.

Vizitați magazinul nostru cu candelabre de cristal originale

Contact

Headquarters and Showroom:
ArtCrystal Tomes s.r.o.

Palackeho 3145/41 (JBX building)
46604 Jablonec nad Nisou
Czech Republic

VAT: CZ04517091

Sarka Novakova
sales manager
novakova@artcrystal.cz
+420 739 551 115